top of page
Van Parys - Stepman

REINIGEN VAN KOLKEN + RIOLERINGEN

Het is de zorg van elk openbaar bestuur om zijn inwoners een zuivere en aangename omgeving te bieden. En reinigingswerken op tijd en stond zijn daarbij essentieel. Wij bieden aan lokale overheden, bedrijven en organisaties een uitstekende service waarbij u op een nauwgezette en optimale afhandeling kunt rekenen. Daarvoor kunt u rekenen op de juiste expertise en het professionele materiaal waarmee we uitgerust zijn.

Reiniging kolken + riolering

Zowel voor het bestuur als voor de burgers is dit allesbehalve aangenaam. Vervuiling levert niet alleen een onverzorgd straatbeeld op, maar kan ook leiden tot gevaarlijke verkeerssituaties. Om te voorkomen dat dit vuil zich exponentieel opstapelt en eventueel ook resulteert in verstopping van leidingen en/of rioleringen zorgen we ervoor dat er op preventieve alsook op frequente basis een grondige reiniging plaatsvindt. Bij Van Parys zijn we in het bezit van een vergunning voor de opslag van het opgehaalde afval. Zo hoeft u zich als stadsbestuur of andere organisatie geen zorgen te maken over deze formaliteiten en geeft u met een gerust hart deze werken uit handen aan een bekwame partner.

Geniet van onze ervaring in het reinigen van kolken & vraag een offerte

Bent u als organisatie, lokale overheid, stads- of gemeentebestuur op zoek naar een correct en aangepast advies voor de reiniging van straatkolken in de regio Nazareth - Deinze - Gent - De Pinte - Kruisem - Gavere of Oudenaarde... Wilt u hierover advies op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren met al uw vragen. Wij helpen u graag verder met een duidelijk antwoord en een glasheldere offerte.

bottom of page