top of page
Van Parys - Stepman

VAN PARYS-STEPMAN MAAKT KOMAF MET VERSTOPTE AFVOERLEIDINGEN

Het is alom bekend en vanzelfsprekend dat verstopte afvoerleidingen voor behoorlijk wat hinder en ongewenste ongemakken kunnen zorgen. Voorbeelden hiervan zijn onaangename geuren, toiletpotten die durven overlopen en beschadigde leidingen. De gevolgen van zo'n verstopte leiding kunnen dan ook een grote impact hebben. We raden u ten zeerste aan om het advies van experts in te winnen bij zware overlast. Zo kan u met vol vertrouwen rekenen op een veilige en vakkundige behandeling van uw probleem.

Ontstoppen door middel van hoge druk

Waar men wel eens met gevaarlijke chemische producten werkt, bieden wij bij Van Parys-Stepman net dat tikkeltje meer. We zijn ervan overtuigd dat een werkwijze met geavanceerde apparatuur én gezond verstand minder zorgen oplevert én bovenal optimale resultaten. We vangen aan met een grondige analyse waarbij de exacte locatie van een verstopping of de staat van de leidingen kan bepaald worden door middel van camera-inspectie. Bij het opsporen van de oorzaak van geurhinder gaan we echter te werk met een rookgenerator. De reinigingskop werkt zich met hoge waterdruk door de verstopping heen en spuit zo de verstopping los terwijl meteen de buiswand gereinigd wordt. De verstopping wordt hierdoor onmiddellijk verwijderd, op een snelle en efficiënte wijze.

Ontstoppen door middel van een industriële aanpak

Naast particulieren krijgen bedrijven logischerwijs ook te maken met verstoppingen. Dit vormt uiteraard een aanzienlijk ongemak; uw bedrijf dient immers te allen tijde operationeel te zijn en een verstopping betekent dikwijls dat de productie (lokaal) moet worden stilgelegd. We zien erop toe dit zo snel en grondig mogelijk in orde te brengen.

Een verstopping? Neem contact op met Van Parys in Nazareth.

Heeft u vragen over deze dienst en/of wilt u meteen een beroep doen op onze ontstoppingsdiensten in de regio Nazareth -Deinze - De Pinte - Kruisem... Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

bottom of page