top of page
Van Parys - Stepman

LANDBOUWWERKEN

Wanneer het aankomt op landbouwwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres. We bieden een ruim aanbod van diensten aan.

Gras- en graangewassen bewerken

We bieden landbouwdiensten aan waarbij we zowel gras- als graangewassen onder handen nemen. We zorgen ervoor dat uw gras- en graangewassen te allen tijde in optimale staat blijven. En dat doen we op verschillende manieren: door middel van diepwoelen met behulp van een drietand, door het frezen en door het ploegen met een vijfschaar. Daarnaast maken we uw akkerland zaaiklaar met behulp van een rotoreg en staan we ook in voor het zaaien van gras- en graangewassen door middel van de combinatie van een rotoreg met een pneumatische zaaimachine.

Injecteren van bouw- en graslanden

Maar u kan ook gebruik maken van onze diensten voor het maaien en injecteren van terreinen. Met een klepelmaaier maaien we grachten, grasland en braakliggende terreinen. We injecteren gras- en bouwland met behulp van een Hydro Trike met lagedrukbanden en bouwland met een gewone Hydro Trike. Bovendien kunnen we bouw- en grasland ook injecteren met een getrokken tank.

Transport en verspreiding van mengmest

Dankzij ons gespecialiseerd wagen- en machinepark zijn uw partner bij uitstek voor het verpompen, aanvoeren, injecteren en openspreiden van alle soorten mengmest. U kan eveneens op ons rekenen voor het vervoer van mengmest over lange afstanden.

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht waarin alle mogelijkheden duidelijk omschreven staan:

GRONDBREKEN / INWERKEN VAN MEST

DIEPWOELEN MET 3 TAND

FREZEN VAN GRAS EN AKKERLAND

PLOEGEN MET VIJFSCHAAR

ZAAIKLAAR LEGGEN MET ROTOREG

ZAAIEN GRAS / GRAANGEWASSEN COMBINATIE ROTOREG

MAAIEN VAN GRACHTEN, GRASLAND & BRAAKLIGGEND TERREIN

INJECTEREN GRASLAND MET HYDROTRIKE MET LAGEDRUKBANDEN

INJECTEREN BOUWLAND MET HYDRO TRIKE MET LAGEDRUKBANDEN

INJECTEREN BOUWLAND MET GETROKKEN TANK

INJECTEREN GRASLAND MET GETROKKEN TANK

AANBRENGEN EN INJECTEREN ALLE SOORTEN MENGMEST

AANBRENGEN EN OPENSPREIDEN ALLE SOORTEN MENGMEST

VERVOER VAN ALLE SOORTEN MENGMEST OVER LANGE AFSTANDEN

Expert in landbouwwerken & het onderhoud van landbouw- en bouwgronden

Bent u als particulier of bedrijf in het bezit van een (agrarische) landbouwgrond, bouw- en/of grasland? En bent u op zoek naar een specialist voor een uitgebreid onderhoud om het terrein te effenen of ter optimalisatie van de teelt? Neem dan zeker contact op met ons voor alle info en een aantrekkelijke offerte.

bottom of page