top of page
Van Parys - Stepman

GEURDETECTIE

Zit u met een onaangename geur in huis wegens een verstopping en/of een lek waarvan u de oorzaak niet meteen kan terugvinden? Hebt u nood aan advies van experts die onmiddellijk kunnen vaststellen waar deze geur nu juist vandaan komt? Dan heeft u uw partner gevonden – bij Van Parys bieden we een HQ-service aan op vlak van geurdetectie en geurbestrijding. Wij bieden een voortreffelijke service aan.

Hoe gaat deze geurdetectie juist in zijn werk?

Om het lokalisatieproces van het probleem te versnellen, maken we gebruik van rookapparatuur. Met deze machine blazen wij rook doorheen uw leidingen, waardoor lokalisatie van de geur snel kan vastgesteld worden. Zoals bij al onze andere beschikbare diensten hechten wij veel belang aan een flexibele, klantvriendelijke aanpak. Dankzij onze jarenlange expertise kan u hierbij rekenen op een grondige en efficiënte werkwijze zodat de lucht in rap tempo weer geklaard is.

Moet er een geurdetectie gebeuren in de regio tussen Gent en Oudenaarde, Nazareth, Deinze, De Pinte, Gavere of Kruisem...

Dan biedt Van Parys de oplossing. Wilt u informatie over onze werking en tarieven? Bent u reeds overtuigd en wilt u ons graag onmiddellijk inschakelen? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een offerte of een afspraak.

bottom of page