top of page
Van Parys - Stepman

CAMERA-ONDERZOEK

Wanneer u geconfronteerd wordt met een verstopping van een leiding en/of riolering, dan is het niet altijd duidelijk waar precies de obstructie zich voordoet. Met een grondig camera-onderzoek wordt de verstopping in een mum van tijd opgelost. Want wij behandelen het probleem tot in de kern.

Zo gaat een camera-onderzoek in zijn werk

Een kleine camera wordt in de afvoerbuis of riolering binnengebracht. Zodra de exacte lokalisatie van de verstopping is vastgesteld, wordt er een uitgebreide analyse gemaakt waaruit een advies voor een passende oplossing voortvloeit. U hoeft niet te vrezen voor grote werken – uw oprit hoeft namelijk niet opgebroken te worden om de blokkage te lokaliseren noch om de ontstopping uit te voeren.

Voor alle ontstoppingen met camera-onderzoek één adres: Van Parys!

Zoekt u als particulier of bedrijf een afdoende oplossing voor een verstopping in de regio Gent - Oudenaarde - Nazareth - Deinze - De Pinte - Kruisem... Heeft u nood aan een cameraonderzoek in functie hiervan? Vertrouw dan op de ervaring van Van Parys. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak en een heldere offerte met alle mogelijke opties.

bottom of page